Skuffende præstation fra Skelde IF

2. maj 2014 Uncategorized

top
Da oldboys fra Skelde GF Torsdag aften mødtes med Bov IF på Kruså Stadion, var der lagt op til en spændende kamp.

Desværre var skuffelsen stor, drengene fra Skelde kunne kun mønstre 11 mand til kamp og ret hurtigt stod det klart at sol, stjerne og måne, ikke stod i den bedste konstellation til fordel for holdet fra Skelde IF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bov mødte helt klart op med de bedste spillere torsdag aften og ganske kort inde i første halvleg faldt også kampens første, men absolut ikke sidste mål. Bov’s målmand blev på intet tidspunkt overbelastet, faktisk foregik det meste af kampen på Skelde’s banehalvdel og når bolden en sjælden gang røg over på modstanderens banehalvdel, formåede drengene fra Skelde ikke helt at følge op på deres chancer.

Efterhånden som måltavlen viste 5 – 0 til Bov IF, 6 – 0 og sidst  – men ikke mindst  7 – 0, var det tydeligt at Skelde-holdet havde mistet gejsten og ikke lige så tydeligt pusten. Det er faktisk lidt synd, for sidste gang da de spillede mod Uge, var det et helt andet livligt hold, der vandt kampen 6 – 1, så vi har jo set at Skelde sagtens kan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men i sport kan alt ske.

 

knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...