Skuffende præstation fra Skelde IF

2. maj 2014 Uncategorized

top
Da oldboys fra Skelde GF Torsdag aften mødtes med Bov IF på Kruså Stadion, var der lagt op til en spændende kamp.

Desværre var skuffelsen stor, drengene fra Skelde kunne kun mønstre 11 mand til kamp og ret hurtigt stod det klart at sol, stjerne og måne, ikke stod i den bedste konstellation til fordel for holdet fra Skelde IF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bov mødte helt klart op med de bedste spillere torsdag aften og ganske kort inde i første halvleg faldt også kampens første, men absolut ikke sidste mål. Bov’s målmand blev på intet tidspunkt overbelastet, faktisk foregik det meste af kampen på Skelde’s banehalvdel og når bolden en sjælden gang røg over på modstanderens banehalvdel, formåede drengene fra Skelde ikke helt at følge op på deres chancer.

Efterhånden som måltavlen viste 5 – 0 til Bov IF, 6 – 0 og sidst  – men ikke mindst  7 – 0, var det tydeligt at Skelde-holdet havde mistet gejsten og ikke lige så tydeligt pusten. Det er faktisk lidt synd, for sidste gang da de spillede mod Uge, var det et helt andet livligt hold, der vandt kampen 6 – 1, så vi har jo set at Skelde sagtens kan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men i sport kan alt ske.

 

knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...