Skuffende præstation fra Skelde IF

2. maj 2014 Uncategorized

top
Da oldboys fra Skelde GF Torsdag aften mødtes med Bov IF på Kruså Stadion, var der lagt op til en spændende kamp.

Desværre var skuffelsen stor, drengene fra Skelde kunne kun mønstre 11 mand til kamp og ret hurtigt stod det klart at sol, stjerne og måne, ikke stod i den bedste konstellation til fordel for holdet fra Skelde IF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bov mødte helt klart op med de bedste spillere torsdag aften og ganske kort inde i første halvleg faldt også kampens første, men absolut ikke sidste mål. Bov’s målmand blev på intet tidspunkt overbelastet, faktisk foregik det meste af kampen på Skelde’s banehalvdel og når bolden en sjælden gang røg over på modstanderens banehalvdel, formåede drengene fra Skelde ikke helt at følge op på deres chancer.

Efterhånden som måltavlen viste 5 – 0 til Bov IF, 6 – 0 og sidst  – men ikke mindst  7 – 0, var det tydeligt at Skelde-holdet havde mistet gejsten og ikke lige så tydeligt pusten. Det er faktisk lidt synd, for sidste gang da de spillede mod Uge, var det et helt andet livligt hold, der vandt kampen 6 – 1, så vi har jo set at Skelde sagtens kan.

Men i sport kan alt ske.

 

knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...