Slesvigsk Parti vil have flere byrådsmedlemmer

21. april 2013 Politik
Stephan Kleinschmidt skal helst have en partifælle med i Byrådet

Slesvigsk Parti håber på at få flere stemmer end tidligere ved det kommende kommunalvalg og dermed flere partifæller i byrådene i Sønderjylland.

Sådan lyder det fra fra Carsten Schmidt, der er formand for det tyske mindretals parti.
Kommunalvalget for fire år siden gav ellers en fremgang på omkring 20 procent og hele 5.249 stemmer, men til valget i november har man altså ikke slækket på ambitionerne:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi håber på 6.000 stemmer og går det rigtig godt, kan vi måske få et byrådsmedlem mere i både Sønderborg og i Aabenraa, håber Carsten Schmidt.

Slesvigsk Parti har i dag seks byrådsmedlemmer, to i henholdsvis Tønder og Aabenraa, og et i henholdsvis Sønderborg og Haderslev.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...