Slesvigsk Parti vil have flere byrådsmedlemmer

21. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler
Stephan Kleinschmidt skal helst have en partifælle med i Byrådet

Slesvigsk Parti håber på at få flere stemmer end tidligere ved det kommende kommunalvalg og dermed flere partifæller i byrådene i Sønderjylland.

Sådan lyder det fra fra Carsten Schmidt, der er formand for det tyske mindretals parti.
Kommunalvalget for fire år siden gav ellers en fremgang på omkring 20 procent og hele 5.249 stemmer, men til valget i november har man altså ikke slækket på ambitionerne:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi håber på 6.000 stemmer og går det rigtig godt, kan vi måske få et byrådsmedlem mere i både Sønderborg og i Aabenraa, håber Carsten Schmidt.

Slesvigsk Parti har i dag seks byrådsmedlemmer, to i henholdsvis Tønder og Aabenraa, og et i henholdsvis Sønderborg og Haderslev.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...