Spidskandidat: Trist at høre om Sønderborg i radioen

18. april 2013 Politik

Læserindlæg fra Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

 

Det var en trist oplevelse at lytte til morgenradion onsdag. Sønderborg kommune har igen scoret en suveræn 1. plads når det gælder klagesager vedrørende specialtilbud og undervisning til børn med særlige behov.

Det er pinligt, når der netop er konstateret et stort mindreforbrug i kommunen præcis på dette område.

Ikke at jeg ikke mener, vi skal spare på gysserne, for det skal vi. Men der er altså også brug for en politisk ledelse, der står vagt om de mest sårbare i vores fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der havde altså inden for den budgetlagte ramme været rigelig mulighed for at give de helt rigtige og trygge vilkår til disse børn.

Jeg bliver trist, når såvel Aase Nyegaard som Peter Hansen udtrykker, at der ikke er tale om dårligere tilbud eller service  – men bare rettidig omhu. Koldt og kynisk.

Det er da ikke det vores kommune skal være kendt på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...