Stærkt argument fra ung socialdemokrat

13. april 2013 Politik

Når man stiller op til kommunalvalget skal vælgerne vide, hvem man er og hvilken politisk farve, man har. Dernæst er det en god idé lige at nævne, hvilke sager, der er ens såkaldte mærkesager – og det har Karsten Wohlgemuth gjort på sin facebookside.

Ganske fikst skriver han også, hvorfor vælgerne skal stemme på ham.

Karstens ord

Jeg hedder Karsten Wohlgemuth, og jeg er byrådskandidat for Socialdemokraterne til kommunalvalget 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kommer til at kæmpe specielt meget for de unge i Sønderborg og de belastede befolkningsgrupper, og så er det helt klart vigtigt for mig, at i, som vælgere, får kontakt til mig, som politiker.

Stem på mig, for det gør jeg!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk