Stærkt argument fra ung socialdemokrat

13. april 2013 Politik

Når man stiller op til kommunalvalget skal vælgerne vide, hvem man er og hvilken politisk farve, man har. Dernæst er det en god idé lige at nævne, hvilke sager, der er ens såkaldte mærkesager – og det har Karsten Wohlgemuth gjort på sin facebookside.

Ganske fikst skriver han også, hvorfor vælgerne skal stemme på ham.

Karstens ord

Jeg hedder Karsten Wohlgemuth, og jeg er byrådskandidat for Socialdemokraterne til kommunalvalget 2013.
Jeg kommer til at kæmpe specielt meget for de unge i Sønderborg og de belastede befolkningsgrupper, og så er det helt klart vigtigt for mig, at i, som vælgere, får kontakt til mig, som politiker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem på mig, for det gør jeg!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...