Stærkt argument fra ung socialdemokrat

13. april 2013 Politik

Når man stiller op til kommunalvalget skal vælgerne vide, hvem man er og hvilken politisk farve, man har. Dernæst er det en god idé lige at nævne, hvilke sager, der er ens såkaldte mærkesager – og det har Karsten Wohlgemuth gjort på sin facebookside.

Ganske fikst skriver han også, hvorfor vælgerne skal stemme på ham.

Karstens ord

Jeg hedder Karsten Wohlgemuth, og jeg er byrådskandidat for Socialdemokraterne til kommunalvalget 2013.
Jeg kommer til at kæmpe specielt meget for de unge i Sønderborg og de belastede befolkningsgrupper, og så er det helt klart vigtigt for mig, at i, som vælgere, får kontakt til mig, som politiker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem på mig, for det gør jeg!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...