Stærkt argument fra ung socialdemokrat

13. april 2013 Politik

Når man stiller op til kommunalvalget skal vælgerne vide, hvem man er og hvilken politisk farve, man har. Dernæst er det en god idé lige at nævne, hvilke sager, der er ens såkaldte mærkesager – og det har Karsten Wohlgemuth gjort på sin facebookside.

Ganske fikst skriver han også, hvorfor vælgerne skal stemme på ham.

Karstens ord

Jeg hedder Karsten Wohlgemuth, og jeg er byrådskandidat for Socialdemokraterne til kommunalvalget 2013.
Jeg kommer til at kæmpe specielt meget for de unge i Sønderborg og de belastede befolkningsgrupper, og så er det helt klart vigtigt for mig, at i, som vælgere, får kontakt til mig, som politiker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem på mig, for det gør jeg!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...