Tre boligforeninger slår ledige lejligheder op på SydDanskBolig.dk

16. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Flere end 3.000 lejeboliger i hele Sønderborg Kommune præsenteres på boligportalen SydDanskBolig.dk

Det skal være slut med at søge på flere hjemmesider for at få den helt rigtige lejebolig i Sønderborg Kommune.

Det er baggrunden for, at de tre boligorganisationer Nordborg Andelsboligforening, Gråsten Andelsboligforening og Boligforeningen Søbo med tilsammen over 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

000 lejemål nu introducerer en boligportal under navnet ”SydDanskBolig”.

Ved at klikke ind på www.syddanskbolig.dk kan man både lade sig opnotere og definere sine ønsker for den fremtidige bolig. Skal det være et rækkehus, lejlighed eller ungdomsbolig, hvor mange værelser skal der være, boligens kvadratmeter, størrelsen på den månedlige husleje og om husdyr er tilladt – for nu blot at nævne nogle af de mange muligheder, skriver SydDanskBolig i en pressemeddelelse.

Når den ønskede bolig er defineret, præsenteres den boligsøgende for de boliger, der opfylder kravene – hvad enten boligen ligger i Sønderborg, Gråsten, Augustenborg, Nordborg, Havnbjerg, Guderup, Fynshav eller på Sydals.

Boligforeningen Søbo råder over 1.600 lejemål, Gråsten Andelsboligforening har 720 lejemål og Nordborg Andelsboligforening 740 boliger.

Samarbejdet mellem boligorganisationerne betyder i øvrigt, at man blot skal være opnoteret i SydDanskBolig for at komme i betragtning til en bolig i en af de tre organisationer.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk