Udvalget er uenige om ekstra kultur-kroner

13. maj 2013 Politik

Byrådet besluttede den 24. april 2013, at iværksætte udviklingen og tilblivelsen af en bredt funderet kulturstrategi. Samtidig frigav byrådet yderligere 355.000 kr. af de anlægsmidler, som skal videreføre Kulturhovedstadsvisionen. Midlerne skal anvendes til 3 nye projekter: Syddanske Madoplevelser, Dansk Gadeteaterfestival og International Træskulpturfestival.

Arrangementer kommer til at belaste budgettet i Center for Kultur og derfor beder Forvaltningen Kultur- og Erhvervsudvalget om at der frigøres en halv million kroner ekstra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den stak penge kunne udvalget sagtens have sluppet, hvis ikke det lige var sådan, at de ikke kan blive enige.

Et flertal bestående af Stephan Kleinschmidt (S), Peter Jørgensen (V), Tom Holden Jensen (V) og Michael Schlüter (L) støtter gerne med de ekstra penge, men det gør Niels Ole Bennedsen (A), Tommy Menzer Prokopek (A) og Svend Erik Petersen (A) ikke.

Modstanderne udnytter standsningsretten og ønsker sagen forelagt Byrådet.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...