Udvalget er uenige om ekstra kultur-kroner

13. maj 2013 Politik

Byrådet besluttede den 24. april 2013, at iværksætte udviklingen og tilblivelsen af en bredt funderet kulturstrategi. Samtidig frigav byrådet yderligere 355.000 kr. af de anlægsmidler, som skal videreføre Kulturhovedstadsvisionen. Midlerne skal anvendes til 3 nye projekter: Syddanske Madoplevelser, Dansk Gadeteaterfestival og International Træskulpturfestival.

Arrangementer kommer til at belaste budgettet i Center for Kultur og derfor beder Forvaltningen Kultur- og Erhvervsudvalget om at der frigøres en halv million kroner ekstra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den stak penge kunne udvalget sagtens have sluppet, hvis ikke det lige var sådan, at de ikke kan blive enige.

Et flertal bestående af Stephan Kleinschmidt (S), Peter Jørgensen (V), Tom Holden Jensen (V) og Michael Schlüter (L) støtter gerne med de ekstra penge, men det gør Niels Ole Bennedsen (A), Tommy Menzer Prokopek (A) og Svend Erik Petersen (A) ikke.

Modstanderne udnytter standsningsretten og ønsker sagen forelagt Byrådet.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Kultur, Sønderborg

Officiel indvielse af kasernen den 10. oktober

28. september 2022 Kultur

Foreningerne har allerede fyldt Sønderborgs tidligere sergentskole og kaserne med liv, stemmer og aktiviteter. Derfor inviterer Sønderborg Kommune til officiel indvielse 10. oktober kl. 16.30 – 18.30. Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. […]

Læs mere...