Udvalget er uenige om ekstra kultur-kroner

13. maj 2013 Politik

Byrådet besluttede den 24. april 2013, at iværksætte udviklingen og tilblivelsen af en bredt funderet kulturstrategi. Samtidig frigav byrådet yderligere 355.000 kr. af de anlægsmidler, som skal videreføre Kulturhovedstadsvisionen. Midlerne skal anvendes til 3 nye projekter: Syddanske Madoplevelser, Dansk Gadeteaterfestival og International Træskulpturfestival.

Arrangementer kommer til at belaste budgettet i Center for Kultur og derfor beder Forvaltningen Kultur- og Erhvervsudvalget om at der frigøres en halv million kroner ekstra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den stak penge kunne udvalget sagtens have sluppet, hvis ikke det lige var sådan, at de ikke kan blive enige.

Et flertal bestående af Stephan Kleinschmidt (S), Peter Jørgensen (V), Tom Holden Jensen (V) og Michael Schlüter (L) støtter gerne med de ekstra penge, men det gør Niels Ole Bennedsen (A), Tommy Menzer Prokopek (A) og Svend Erik Petersen (A) ikke.

Modstanderne udnytter standsningsretten og ønsker sagen forelagt Byrådet.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...