Ulykke: Teknisk fastklemt skåret ud af bilen

19. oktober 2014 Uncategorized

Søndag eftermiddag måtte redningsmandskab skære en teknisk fastklemt bilist ud af køretøjet efter en mindre trafikulykke i krydset Møllegade/Ringgade i Sønderborg.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

“Den bilist, der kom fra Møllegade havde ikke bemærket bilen, der kom kørende på Ringvej og så gik det galt”, siger vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNyt.

Den vagthavende forklarer, at ordene teknisk fastklemt bruges, når der kan være mistanke om alvorlige skader.

“Bilisten klagede over ondt i nakken og så blev bilen skåret og klippet fra hinanden, så redderne kunne løfte bilens fører ud”, siger vagthavende. Undersøgelsen på sygehuset viste, at der ikke var nogle skader på vedkommende.

“Så det var altså en bilulykke med nogle mindre materielle skader”, siger vagthavende. Hertil kommer så de skader, som redningsmandskabets udstyr lavede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...