Ulykke: Teknisk fastklemt skåret ud af bilen

19. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag måtte redningsmandskab skære en teknisk fastklemt bilist ud af køretøjet efter en mindre trafikulykke i krydset Møllegade/Ringgade i Sønderborg.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

“Den bilist, der kom fra Møllegade havde ikke bemærket bilen, der kom kørende på Ringvej og så gik det galt”, siger vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNyt.

Den vagthavende forklarer, at ordene teknisk fastklemt bruges, når der kan være mistanke om alvorlige skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bilisten klagede over ondt i nakken og så blev bilen skåret og klippet fra hinanden, så redderne kunne løfte bilens fører ud”, siger vagthavende. Undersøgelsen på sygehuset viste, at der ikke var nogle skader på vedkommende.

“Så det var altså en bilulykke med nogle mindre materielle skader”, siger vagthavende. Hertil kommer så de skader, som redningsmandskabets udstyr lavede.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...