Vidar Atletik skal stå for Skole OL

28. januar 2015 Uncategorized

For første gang skal Vidar Atletik stå for lokale mesterskaber i Skole OL. Det sker torsdag 7. maj 2015 på Alsie Express Park med deltagelse af massevis af børn fra Sønderborg og omegn.????????

Skole OL er for 4.- 7. klasser og holdes af Danmarks idrætsforbund i samarbejde med Dansk Atletik Forbund og TV 2. Skole OL afsluttes med et olympisk finalestævne i København i juni med mere end 8.000 elever fra hele landet. Inden finalestævnet afvikles lokale, finalekvalificerende Skole OL-stævner i løb, spring og kast som en del af idrætstimerne samt større lokale stævner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med hjælp fra TrygFonden og Nordea-fonden kan Skole OL afvikle stævnerne og finansiere en stor del af deltagernes rejseudgifter for de der kvalificerer sig til finalestævnet. På hjemmesiden kan man hente træningskoncepter med lektionsplaner, som kan tilpasses skolens rammer og faciliteter.

”Da vi står over for spændende udfordringer med at skulle udfylde børnenes idrætstimer med kvalitet og skabe sammenhæng mellem skolen og foreningslivet, er de nye materialer netop et skridt på vejen mod at inspirere og motivere børn til at dyrke idræt. Mere idræt, bevægelse og i særdeleshed atletik skal ind i folkeskolen, og ikke mindst i Sønderborg kommune bør idrætten få en markant plads på børnenes skoleskema. I Vidar Atletik glæder vi os derfor til at støtte op om dette arbejde til glæde og gavn for Sønderborgs børn og unge”, siger Anni Trier fra Vidar Atletik.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...