Vidar Gymnastik: Ungdommen springer lystigt

2. oktober 2014 Uncategorized

cover

En stor flok teenagere morede sig torsdag aften med springgymnastik i Humlehøjhallen, hvor Vidar Gymnastik havde sat programmet sammen. Et program, hvor der tænkes i sikkerhed, udvikling og så at de unge skal have det sjovt.

Ida Marie og Daniel presser sig selv, hver eneste gang der trænes.

Ida Marie og Daniel presser dem selv, hver eneste gang der trænes.

“Jeg elsker at gå til spring. Det er sjovt og så synes jeg, det er fedt at udfordre sig selv”, siger Ida Marie til SønderborgNyt.

Den spring-glade unge dame synes, det er herligt, der er mange på på holdet, selvom der så er risiko for, at der er for lang kø mellem hendes spring.

“Som regel betyder store hold, at der er flere trænere og flere spring-stationer”, siger Ida Marie, der er sprunget ind i sin anden sæson i Vidar Gymnastik.

To instruktører er garanter for sikkerheden.

To instruktører er garanter for sikkerheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun tre aktive

I Daniels klasse i skolen er der tre, der springer – og resten af flokken går ikke til nogen form for motion. I de øvrige skoleklasser er det håndbold og fodbold, der lokker eleverne.

“Men jeg synes, at fodbold er kedeligt, så jeg har det herligt med at jeg kan udfordre mig selv i spring-gymnastik”, siger Daniel til SønderborgNyt.

Han har gennemskuet, at man virkeligt skal presse sig selv, hvis målet er at lave flotte spring-serier i slutningen af sæsonen.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...