Vidar Gymnastik: Ungdommen springer lystigt

Arkivfoto
Arkivfoto
2. oktober 2014 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

 

En stor flok teenagere morede sig torsdag aften med springgymnastik i Humlehøjhallen, hvor Vidar Gymnastik havde sat programmet sammen. Et program, hvor der tænkes i sikkerhed, udvikling og så at de unge skal have det sjovt.

“Jeg elsker at gå til spring. Det er sjovt og så synes jeg, det er fedt at udfordre sig selv”, siger Ida Marie til SønderborgNyt.

Den spring-glade unge dame synes, det er herligt, der er mange på på holdet, selvom der så er risiko for, at der er for lang kø mellem hendes spring.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som regel betyder store hold, at der er flere trænere og flere spring-stationer”, siger Ida Marie, der er sprunget ind i sin anden sæson i Vidar Gymnastik.

Kun tre aktive

I Daniels klasse i skolen er der tre, der springer – og resten af flokken går ikke til nogen form for motion. I de øvrige skoleklasser er det håndbold og fodbold, der lokker eleverne.

“Men jeg synes, at fodbold er kedeligt, så jeg har det herligt med at jeg kan udfordre mig selv i spring-gymnastik”, siger Daniel til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har gennemskuet, at man virkeligt skal presse sig selv, hvis målet er at lave flotte spring-serier i slutningen af sæsonen.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...