Vidar Gymnastik: Ungdommen springer lystigt

2. oktober 2014 Uncategorized

cover

En stor flok teenagere morede sig torsdag aften med springgymnastik i Humlehøjhallen, hvor Vidar Gymnastik havde sat programmet sammen. Et program, hvor der tænkes i sikkerhed, udvikling og så at de unge skal have det sjovt.

Ida Marie og Daniel presser sig selv, hver eneste gang der trænes.

Ida Marie og Daniel presser dem selv, hver eneste gang der trænes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg elsker at gå til spring. Det er sjovt og så synes jeg, det er fedt at udfordre sig selv”, siger Ida Marie til SønderborgNyt.

Den spring-glade unge dame synes, det er herligt, der er mange på på holdet, selvom der så er risiko for, at der er for lang kø mellem hendes spring.

“Som regel betyder store hold, at der er flere trænere og flere spring-stationer”, siger Ida Marie, der er sprunget ind i sin anden sæson i Vidar Gymnastik.

To instruktører er garanter for sikkerheden.

To instruktører er garanter for sikkerheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun tre aktive

I Daniels klasse i skolen er der tre, der springer – og resten af flokken går ikke til nogen form for motion. I de øvrige skoleklasser er det håndbold og fodbold, der lokker eleverne.

“Men jeg synes, at fodbold er kedeligt, så jeg har det herligt med at jeg kan udfordre mig selv i spring-gymnastik”, siger Daniel til SønderborgNyt.

Han har gennemskuet, at man virkeligt skal presse sig selv, hvis målet er at lave flotte spring-serier i slutningen af sæsonen.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...