Vil bygge et motel med 32 billige værelser til håndværkere

5. august 2022 Politik

Ejeren af Hotel Sønderborg Kaserne vil bygge et motel på kaserneområdet og inden der ringes efter håndværkere, skal der laves en ny lokalplan for området, så der kan gives grønt lys for byggeriet.

Området, hvor motellet ønskes opført, ligger uden for lokalplanens byggefelt. Et større byggeri i form af et to eller tre etager højt motel vil skulle tilpasses i sin udformning og arkitektur for ikke at påvirke det kulturelle og bevaringsværdige miljø i området, skriver kommunens forvaltningen til Teknik-, By- og Boligudvalget, som skal tage stilling til byggeplanerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har rigtig mange gæster på Hotel Sønderborg Kaserne og en stor del af dem er håndværkere og vi synes, at det giver rigtig god mening at bygge et motel med mindre værelser, så håndværkere kan overnatte til en billigere penge end de kan på hotellet”, siger Thorben Jensen, som står bag Hotel Sønderborg Kaserne, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...