100 stillere skal stå bag kandidatlister til regionsrådsvalget

31. maj 2013 Politik

Hvis du har planer om at stille op til det kommende regionsrådsvalget, så skal du have dobbelt så mange til at skrive under som hidtil.

I mandags vedtog regionsrådet, at der skal 100 stillere til for, at en kandidatliste kan blive godkendt. Flere partier stemte imod, blandt andre den radikale Kristian Grønbæk Andersen.

– Jeg synes det gør det teknisk for besværligt for eventuelle kandidater og jeg synes det er vælgerne, der med deres kryds skal bestemme, hvem der kommer ind, ikke tekniske forhindringer, siger Kristian Grønbæk Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han mener, at 50 stillere borger for en vis organisation bag:

– Så kommer vi ikke ud i, at nogen sidder på et værtshus aftenen før listerne skal afleveres og laver en, siger det radikale regionsrådsmedlem.

Fristen for at indsende kandidatliste til næste regionsrådsvalg er den 22. oktober.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...