På Kulturnatten kan du se de hurtige gokarts fra Asserballe

Pressefoto: Henrik Frandsen
Pressefoto: Henrik Frandsen
28. august 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Als Gokart Klub fra Asserballe kommer til Kulturnatten for at gøre reklame for klubben, gokartsporten og det, der i daglig tale kaldes Kartprojekt, som er en måde at hverve nye gokartkørere til klubben på.

Med i teltet vil et af klubbens unge talenter, 10-årige Lucas Juncher, fra Team Lucas Racing, også være at finde med sin gokart. Lucas Juncher deltager bl.a i løbsserien, Kart Cup Jylland, og med én afdeling tilbage af mesterskabet ligger han på en 7. plads i den samlede stilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lucas Juncher startede med at køre som seks-årig og han har talent, som vi så arbejder videre med”, siger Ulrik Juncher, som også er medlem af Gokart-klubben og far til Lucas.

”Vi tager flere af vores racergokarts med til Kulturnatten, så der er noget at se for alle – uanset om de er 5 år eller 100”, siger Ulrik Juncher til SønderborgNYT. Ud over at man kan kigge på de hurtige gokarts, så kan man også få alt at vide om, hvordan man kommer i gang, hvordan det er at køre gokart og hvordan det er at være med i Als Gokart Klub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lucas Juncher er ikke det eneste talent i klubben – her kan du læse om Mads Kraft.

29. april 2024 Debat, Sønderborg

Debat: Økonomisk straf for skolefravær hjælper på ingen måde børn der mistrives

29. april 2024 Debat

Byrådsmedlem Didde Lauritzen, Socialdemokratiet, skriver: I denne uge er et lovforslag til behandling i folketingssalen, som efter min mening får alt for lidt opmærksomhed. Det handler om permanent-gørelse af ’Fraværsstraffen’, som gør det muligt for kommunerne at skære i børne- og ungeydelsen, hvis et barn har et højt ulovligt fravær. Det er efter min egen […]

Læs mere...