7-9-13: 42 giftes lørdag i Sønderborg

6. september 2013 Uncategorized

Det er populært at finde datoer, som er nemme at huske, når man skal giftes. Og 7-9-13 er i morgen lørdag, hvor der virkelig har været rift om at få lov til at sige ja til den udvalgte.

21 par bliver borgerligt viet. Ti af dem med en giftefoged på det tidligere rådhus i Nordborg, mens de øvrige 11 foretages af byrådsmedlemmer – enten på Sønderborg Rådhus, hvor fem par smedes sammen, eller andre steder i kommunen.

Uanset, hvor vielserne foregår, bliver der lagt op til en festlig begivenhed, som afsluttes med, at alle brudepar får en kommunal gave med hjem. Og vejrudsigten er lovende – omkring 20 grader og ingen regn.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...