Liberal Alliance: SF, stop nu!

17. juni 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Af Henrik Juul Nielsen, byrådskandidat, LA, skriver:

Det er dog utroligt vi skal blive ved med at spilde vores tid på at SF ikke vil tage ansvar for flertalsgruppens afgørelse.

Det, jeg mener, er, at vi igen kan læse om at SF bliver ved med at trampe i at afgørelsen, som er fornuftig og en fordel for Nordborg

Men okay for at vi i LA er åben for nye idéer, vil jeg da gerne spørge om et par ting.

Hvornår har kommunen været en virksomhed, der skal kunne administrere og drive et hotel?

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, eller hvornår har kommunen dog kunne administrere at drive et idrætscenter?

Jeg vil have lov til at sige: Aldrig!

Og derfor skal vi heller ikke spilde borgernes penge på det. Jeg har meget svært ved at se SF pointe i denne sag, da vi har et hotel, der drives godt, af de mennesker der har det, og det samme gælder for idrætscentret.

Så min opfordring skal da også lyde til SF: Stop nu den her gang mudderkast. I er jo kun med til at ødelægge Nordborgs fremtid, men det er måske også din hensigt Jørgen Jørgensen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen har kun givet os i Nordborg flere muligheder for at udvikle byen – så stop dog nu, SF.

Sundhedshuset skal hurtigst muligt væk fra Byrådets hænder, så stedet kan få ansat de mennesker, der er behov for til at  drive det, som det er bedst muligt.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...