Sønderborgs politiske ildsjæl vil i Regionsrådet

Arkivfoto
Arkivfoto
28. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Karen Damm, der stiller op til kommunalvalget for Alssundlisten, vil også i Regionsrådet. En beslutning, der blev meldt ud, inden Alssundlisten så dagens lys.

– Først af alt vil jeg arbejde for at vi får timedrift på skinnerne mellem Sønderborg og Tinglev, så vi kan komme ud i verden og verden kan komme til os, siger Karen Damm til Sønderborg Nyt.

Karen Damm er kendt for at være en ildsjæl, der virkeligt kæmper for sine synspunkter – og hvis hun kommer i Regionsrådet, så skal der gøres noget ved sygehusene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt skal der ses på strukturen på de enkelte sygehuse, så sygeplejersker ikke længere stresses. Det er for galt, at de ikke når at få fodfæste på en afdeling, inden de skal kunne yde det maksimale, siger Karen Damm. Hun har også fæstnet pupillerne på ventelisterne.

– Enkelt sagt, så skal de ned, siger hun.

– Og så skal der gøres mere rent på sygehusene, siger Karen Damm.

 

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...