Lars Dyhr fra DF er ude af parti og politik

Arkivfoto
Arkivfoto
27. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Lige op til kommunalvalget skrev Lars Dyhr Hansen Fuck Nordborg på sin facebook og det historie skrev Sønderborg Nyt og nævnte, at han tidligere havde skrevet et trusselsbrev til en embedsmand i Sønderborg Kommune. I brevet truer Lars Dyhr med at klippe fingrene af direktør Inge Olsen fra Teknik og Miljø.

Af ukendte grunde valgte ledelsen på Rådhuset, at sagen mod byrådsmedlemmet fra den tidligere flertalsgruppe  ikke skulle politianmeldes, men konsekvensen kom onsdag, hvor den lokale avis begyndte at interessere sig for den flere år gamle trusselssag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ledelsen i Dansk Folkeparti opfordrede Lars Dyhr til at melde sig ud af partiet og det gjorde han så.

I en pressemeddelelse skriver han:

– Jeg ønsker ikke at skade Dansk Folkeparti og overlader min plads i Byrådet til Dansk Folkepartis førstesuppleant. Jeg er blandt venner kendt for at have en noget særpræget humor og jeg har lært, at man ikke skal bruge den offentligt. Jeg har på intet tidspunkt ønsket at genere nogen, jeg er i bund og grund en fredelig fyr med en kreativ tankegang, skriver det tidligere byrådsmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...