Giver DSU forkerte oplysninger?

9. december 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En læser sidder og spekulerer over, hvor mange medlemmer, der er hos DSU i Sønderborg – for kigges der på internettet, så er der forskellige tal. I september mener formanden, der er flere end 100 medlemmer, mens DSUs landsforbund vurderer, at der er under 50 medlemmer i Sønderborg.

DSU har september været omtalt i nyhederne på Radio Als.socialdemo.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kombineret med en indsats på kulturnatten i slutningen af august, har vi oplevet en medlemsfremgang på over 50 nye medlemmer, hvilket ikke er set før i DSU Sønderborg, siger lokalformand Cecilie Christensen.

– DSU Sønderborg tæller nu over 100 medlemmer, og er dermed den største politiske ungdomsorganisation i Sønderborg, oplyser hun til radioen.

Ifølge DSUs landsforbund er DSU i Sønderborg placeret i gruppe B, der har mellem 20 og 49 medlemmer.

Link til DSU’s landsforbund: https://www.facebook.com/events/422671864528921/?ref=5&source=1

Artiklen fortsætter under annoncen

og til Radio Als:

 

 

 

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...