Byrådet kan slippe Lars Dyhr fri fra byrådet

27. marts 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Medlem af byrådet Lars Dyhr Hansen, løsgænger, der blev valgt til byrådet for Dansk Folkeparti har i mail af 12. marts 2014 anmodet byrådet om udtrædelse af byrådet på grund af helbredsmæssige årsager.

Politikerne kan onsdag fritage Lars Dyhr for de opgaver, han lod sig vælge til.

Politikerne kan onsdag fritage Lars Dyhr for de opgaver, han lod sig vælge til.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Efter valglovens § 103 kan byrådet fritage et medlem for sit medlemskab af byrådet, såfremt medlemmet på grund af sin helbredstilstand, varetagelse af andet offentlige hverv, forretninger o.lign. har rimelig grund til at søge sig fritaget. Efter valglovens § 104 indtræder i så fald første stedfortræder for Dansk Folkeparti, Karsten Høyer Grau.

Hvis byrådet onsdag stemmer ja til, at Lars Dyhr er ude af byrådet, så er det Venstre og Dansk Folkeparti, der skal beslutte, hvem der skal have hans plads i erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...