Venstre: DN har bondefanget borgmester og kommune

5. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Politisk ordfører Peter Hansen, Venstre, skriver:

Så fik vi notatet om spejderlejren i 2017.


Vi vil alle gerne have en spejderlejr. Spørgsmålet er bare på hvilke vilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen


I vinters fik vi at vide, at man mente at det ville koste 20 mio. kroner. Der blev udtrykt betænkelighed over prisens størrelse, vi blev lovet en nærmere orientering. Nu kan vi så konstatere at prisen er steget til 34 mio. kroner. Det er rigtig mange penge. Jeg har svært ved at se, hvordan det regnestykke kan hænge sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen tordner over borgmesterens enegang på Kær.

Peter Hansen tordner over borgmesterens enegang på Kær.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

I Venstre spurgte vi også, om DN har fået vetoret. Det har borgmesteren sagt, at de ikke har fået. De har fået noget, der er meget bedre. De har fået borgmesterens ord for, at kommunen rejser en fredningssag sammen med DN. Dette forhold har aldrig været forelagt Økonomiudvalg eller byråd og er borgmesterens helt egen beslutning. Det vil betyde yderligere omkostninger for kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder også, at infrastruktur-omkostninger der laves til spejderlejren, efterfølgende vil være værdiløse. Kommunen skal etablere kloakker, vand og strøm, som bagefter intet er værd. Som vi oprindeligt forstod det, ville det være investeringer, der senere kunne bruges ved delvis udnyttelse af arealet til boliger.

Jeg synes, det er helt urimeligt at borgmesteren egenhændigt indgår en aftale om at rejse en fælles fredningssag uden at have diskuteret det i Byrådet. Venstre vil rejse sagen direkte i Byrådet ved først kommende mulighed. DN har bondefanget borgmesteren og dermed kommunen.

30. april 2024 Broager, Kultur

Fredag invies naturhytte

30. april 2024 Broager

Flere end 100 børn fra børnehaverne i Broager mødes fredag formiddag for at indvie Broagers nye naturformidlingshytte ved naturperlen Loddenmose for enden af Stærevænget. Hytten er udstyret med en grejbank, så børnene kan fiske med net i søen, finde krible krable dyr og se på fugle – på fredag under kyndig vejledning af kommunens naturvejledere, […]

Læs mere...