Ny dagligvarebutik kan være på vej til Guderup

Vil bygge dagligvarebutik i Guderup. Arkivfoto
Vil bygge dagligvarebutik i Guderup. Arkivfoto
6. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En privat bygherre ønsker at opføre ny dagligvarebutik på 1.200 kvadratmeter ved Vestergade i Guderup – og tirsdag gav Teknik, By og Boligudvalget grønt lyst for, at der leves en lokalplan for byggeriet.

”Vi er med på at der bliver lavet en lokalplan for en ny dagligvarebutik, men vi forudser også en vis interesse for de trafikale forhold og eventuel miljøbelastning, så vi er godt tilfredse med at der nu kommer et borgermøde i høringsfasen”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT.

”Også i den her sag er det vigtigt, vi lytter til borgerne og jeg tror, der er mange, der har en mening om byggeriet”, siger udvalgsmedlem Kirsten Bachmann.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...