DF: Hvad sker der lige hos Socialdemokraterne?

Arkivfoto
Arkivfoto
1. august 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Torsdag aften forlyder det på Sønderborg Nyt at Socialdemokraterne nu overvejer en alternativ placering af et asylcenter i Sønderborg Kommune.

Helt konkret lyder udmeldingen fra byrådsmedlem Helge Larsen at man gerne så en dialog med Regionen om hvor vidt man i stedet kan anvende Augustenborg Slot som asylcenter.

I Dansk Folkeparti forstår vi imidlertid slet ikke, hvad der sker lige nu i Socialdemokratiet:

– Jeg har svært ved at se, hvordan en placering på Augustenborg Slot skulle være ret meget bedre end på havnen i Sønderborg. Ganske vist vil man her undgå at bringe hele havneprojektet i fare, til gengæld tilføre man en masse tvivlsomme sociale skæbner til et bysamfund, der i forvejen er hårdere belastet end så mange andre steder i kommunen qua den mangeårige tilstedeværelse af psykiatrihospitalet, siger Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti undre sig over at Socialdemokraterne bringer en ny placering i spil, da det aldrig har været et spørgsmål om hvorvidt Sønderborg Kommune vil huse et asylcenter, men nærmere et spørgsmål om at Udlændingestyrelsen har set sig varm på Sønderborg Kaserne.

– Ved den orientering byrådet fik onsdag aften blev det gjort klart at Udlændingestyrelsen var interesseret i Kasernen fordi den forholdsvist hurtigt kunne tages i brug og altså ikke fordi den lå i Sønderborg Kommune. Derfor undre det mig at Socialdemokraterne nu prøver at finde en alternativ placering i kommunen, da vi aldrig er blevet spurgt om vi kunne rumme et asylcenter i Sønderborg Kommune, afslutter Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...