Byrådet fik taget tilløb til budgetforhandlingerne

Arkivfoto
Arkivfoto
3. september 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

September måned bliver fyldt med forhandlingerne om husholdningsbudgettet i Sønderborg Kommune. Fæørst af alt skal flertalsgruppen finde sammen og være enige – og så er det ideelt, hvis også Venstre og Dansk Folkeparti stemmer for budgettet i sidste ende.

Borgmesteren lagde ud med at give ordet til ordføreren fra det største parti og lade partistørrelsen styre talerækken.

  • Vi vil gerne have et bredt forlig, så vi er åbne for ideer og tanker, siger Preben Storm og fortsætter med at ridse nogle af de socialdemokratiske ønsker op.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • De svageste grupper har høj prioritet hos os, så på det område skal der ikke spares. Vi vil også have genindført sundhedsordningen for kommunens ansatte, siger Preben Storm. Han får også føjet indsatsen ledige flexjobgodkendte med.- Vi vil også holde fast i serviceniveauet på ældreområdet, hvor vi vil gennemføre de moderniseringer, som er aftalt, siger han.

De nye udvalg

Stephan Kleinschmidts regionale udvalg og Ole Stenshøjs erhvervsudvalg skal selvfølgelig også have penge. Lad os snakke om, hvor mange, siger den socialdemokratiske ordfører.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...