Rådhuset skal fikses op

Arkivfoto
Arkivfoto
16. september 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Der har længe været et ønske om, at rådhuset midt i Sønderborg skulle fremstå pænere. I løbet af næste uge begynder ønsket at gå i opfyldelse.

Bygningen, der er fra 30’erne, er fredet, og det har derfor været en længere proces at finde de rette behandlingsmetoder, produkter og farver. Alt skal godkendes af Kulturstyrelsen, og den har nu givet tilladelse til, at renoveringen kan foretages. Styrelsen har fx bestemt farven, som matcher det eksisterende mest muligt. I første omgang er det forbygningen, der indeholder byrådssalen på første sal, som facaderenoveres. Resten udføres i én eller to etaper de efterfølgende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Snart bliver der opstillet stillads med plastik omkring. Efter planen skal arbejdet afsluttes i uge 44.Der vil i hele perioden være sikker adgang til Borgerservice.

 

 

29. april 2024 Gråsten, Samfund

Stop for salg af startnumre til Oldtimerløbet

29. april 2024 Gråsten

Forhåndsinteressen for at være med i årets Oldtimerløb i Gråsten den 25. maj er så stor, at Lions Broager-Gråsten i dag, mandag, har måttet stoppe for salget af startnumre til biler. ”Vi har fortsat enkelte pladser til andre køretøjer end biler, f.eks. motorcykler og knallerter. Men bilerne fylder nu den plads, der er – så […]

Læs mere...