Igen et par formandsskift i byrådets udvalg

Arkivfoto
Arkivfoto
5. november 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På onsdagens byrådsmøde blev ændringerne af Styrelsesvedtægterne stemt igennem i Byrådssalen med et flertal på 18 stemmer mod 13. Det var naturligvis Venstre og Dansk Folkeparti, der stemte imod.

Ændringerne betød, der blev rykket rundt på bemandingen i et par af udvalgene, så flertalsgruppen fik de formandsposter tilbage, som Venstre havde snuppet på ekstraordinære udvalgsmøder for flere uger siden.

Nu er det igen socialdemokraternes Helge Larsen, der er formand for Sundhedsudvalget og Erik Lorenzen fra Fælleslisten, der er formand for Børne- og Uddannelseudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre og Dansk Folkeparti mener stadig, at argumenterne for at ændre Styrelsesvedtægterne i især Børne- og Uddannelsesudvalget ikke holder. Derfor har de partier bedt Statsforvaltningen se på tingene.

“Når man ser på de udtalelser, som nogle af flertalsgruppens politikere kom med, inden det første byrådsmøde med ændringer af Styrelsesvedtægterne, så er intentionen ene og alene at sikre flertallet i de to udvalg”, siger Peter Hansen til SønderborgNyt.

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...