Aase Nyegaard: Fælleslisten er et godt valg den 19. november

Arkivfoto
Arkivfoto
5. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Fælleslisten skriver:

Fælleslisten er en oplagt mulighed ved Kommunalvalget.

Fælleslisten bygger på mange års stolte traditioner for lokallister i Sønderborg området.
Lokallister dannes for at tjene et lokalt formål, og er uafhængige af traditionel partipolitik.

Det er også tilfældet med Fælleslisten, som er et samlingssted for folk der vil gøre en ekstra indsats for Sønderborg kommune:

Fælleslisten er for alle, der prioriterer Sønderborg Kommune højere end politiske partier og ideologier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslisten sætter dig og din kommune i første række uanset, hvilken befolkningsgruppe eller politiske parti, du tilhører.

Vi vil skabe og bevare de bedste rammer for det gode liv, som vi alle ønsker os. Det er vigtigt for os, at Sønderborg-egnen er anerkendt og respekteret ude omkring.

Derfor er Sønderborg kommunes fortsatte udvikling og vækst vigtig for os, så vi kan bevare glæden ved at bo her og give den glæde videre til næste generation.
Vi vil i Fælleslisten arbejde for, at alle 31 byrådsmedlemmer arbejder sammen og trækker på samme hammel for, at vi også i fremtiden kan have et godt liv i vores dejlige område og blive respekteret. For det vi gør i Sønderborg.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...