Aase Nyegaard: Opfordring til anstændig valgkamp

7. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmester Aase Nyegaard, Fælleslisten, skriver:

Valgkampen er hidtil foregået ret pænt og sagligt, men pludselig blev jeg i sidste uge udsat for et voldsomt og usmageligt personangreb.
Mange har heldigvis allerede taget afstand fra det og synes det er under lavmålet, men det er selvfølgelig det pågældende parti der bestemmer hvordan de vil føre valgkamp og hvilke metoder de vil bruge – sympatiske eller usympatiske.

Borgmester Aase Nyegaard mener, at mudderkastning kun kan føre til politikerlede.

Borgmester Aase Nyegaard mener, at mudderkastning kun kan føre til politikerlede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alligevel vil jeg benytte lejligheden til at opfordre alle til at holde den gode stil i valgkampen, hvor man går efter bolden, ikke efter manden.
Vi har i Fælleslisten truffet den aktive beslutning at vi ikke giver os af med regulære personangreb, usandheder og mudderkastning, som det blev demonstreret i sidste uge.
I Fælleslisten mener vi politikere skal vurderes på deres indsats for Sønderborg Kommune og dens indbyggere, og ikke på deres indsats for at skade politiske modstandere for at opnå egne fordele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vælgerne kan med rette føle sig snydt, når en politiker misbruger sine kræfter på denne destruktive måde. Vælgerne har krav på at politikerne bruger deres kræfter til gavn for kommunen og alle dens indbyggere, og ikke kun på at gavne et bestemt parti eller endnu værre, for at opnå personlige politiske fordele.
Jeg vil opfordre alle politikere om at følge os i vores bestræbelser på at føre en sober og saglig valgkamp, som fremfor alt skal handle om hvordan vi i fællesskab kan gøre en særlig indsats for Sønderborg Kommune og alle dens borgere.