Aktivt medborgerskab skal sikre velfærden

1. oktober 2014 Uncategorized

Politikerne i Sundhedsudvalget har arbejdet rigtig lang tid med noget, der kaldes Aktivt Medborgerskab og nu er langt som længe så langt

Mennesker, der trives er billigere i drift, og de har det både bedre og sjovere.

Mennesker, der trives er billigere i drift, og de har det både bedre og sjovere.

fremme, at hele ideen kan sendes i høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er en høring, hvor alle borgere er mere end velkomne til at deltage.

“Det er en stor sag og den handler om at fastholde velfærden for os allesammen”, siger Helge Larsen, der også i den tidligere byrådsperiode talte for forebyggelse af enhver art.

“Og fordi det er noget, vi allesammen skal være en del af – og gerne en aktiv del – så synes jeg, at alle skal have mulighed for at kommentere planen og gerne komme med flere forslag”, siger Helge Larsen.

Når planen vedtages, så nedsættes der et “Medborgerskabsråd”, som skal lave et katalog over alle de gode tilbud, der findes i foreningerne og hos kommunen – og rådet må gerne hente inspiration udenfor kommunegrænsen.

Når Helge Larsen tænker sundhed, så handler det om fysisk, psykisk og socialt velvære.

Altså: Stop en halv – og bliv hel.

(Når forvaltninger sender planen til høring, kommer den her på SønderborgNyt, så du kan se den, kommentere og foreslå mere)..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 112, Sønderborg

Antallet af indbrud i Sønderborg steg med ét

22. april 2021 112

Man kan mene, at et enkelt indbrud er ét for meget, men alligevel kan man ikke sige, det er overvældende, at der i første kvartal er begået 27 indbrud i beboelser, som ligger indenfor Sønderborgs kommunegrænse. Sidste år blev der i samme periode begået 26 indbrud i beboelser, mens der i 2018 og 2019 var […]

Læs mere...