Alssundlisten er klar med deres Team-Plakat

17. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

– Ingen skal være i tvivl om, at vi er et team, der opstiller til byrådsvalget i Sønderborg Kommune. Det har vi – lidt utraditionelt – valgt at synliggøre ved at have alle opstillede kandidater med på den samme plakat, siger Alssundlistens spidskandidat, byrådsmedlem Karen Damm.

Med Alssundbroen i baggrunden præsenterer byrådskandidaterne Johnny Søndergaard og Karen Damm Alssundlistens team-inspirerede plakat.

Med Alssundbroen i baggrunden præsenterer byrådskandidaterne Johnny Søndergaard og Karen Damm Alssundlistens team-inspirerede plakat.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ved kun at have én plakat med portrætter af alle kandidater, skal vi – for at ”blive hørt” – ikke have det samme store antal plakater op i lygtepælene, som de øvrigt opstillede partier. Og så gør det jo ikke noget, at vi tænker lidt på miljøet, når vi dekorerer byerne op til valgdagen, siger hun.

-Som en ny liste har vi mange udfordringer. En af dem er, at vi først kan få vores listebetegnelse den 22. eller 23. oktober. Det er regler, der er fastsat af Indenrigsministeriet, så det er der ikke noget at gøre ved. Men det betyder, at vi ikke umiddelbart kan forsyne vores materiale med ”Sæt kryds ved liste …”. Så kan vi kun håbe at vælgerne husker navnet Alssundlisten, og leder efter det, når de skal sætte deres kryds, siger Karen Damm

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...