Alssundlisten: Jobcenter skal kulegraves

25. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Khaled A. Karim, Alssundlisten, skriver:

Sønderborg må være et gyldent marked for headhunterne – for erhvervslivet kan ikke bruge Jobcentret til ret meget fornuftigt. Det er simpelthen for ringe, for nu at udtrykke mig diplomatisk.

Tænk hvis Jobcentret var proaktivt, og vidste hvad der sker i alle virksomheder.  Så kunne de måske matche nogle de personer, de har i databaserne, med det virksomhederne efterspørger.

I dag går virksomhederne forståeligt udenom Jobcentret og sætter headhuntere på opgaven med at finde kvalificeret arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Jobcentret handler det tilsyneladende ikke om at matche udbud og kompetencer, men blot om at få folk i beskæftigelse. Det holder ikke i længden. Se bageren i smedeforretningen. Nej, vel. Finder den nyuddannede ingeniør heller ikke frem til det ledige job, der rent faktisk er i området, rejser han fra området.

Derfor ønsker Alssundlisten en kvalitativ gennemgang af Jobcentret aktiviteter. Det skal være et aktiv og ikke en klods om benet for kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...