Alssundlisten: Jobcenter skal kulegraves

25. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Khaled A. Karim, Alssundlisten, skriver:

Sønderborg må være et gyldent marked for headhunterne – for erhvervslivet kan ikke bruge Jobcentret til ret meget fornuftigt. Det er simpelthen for ringe, for nu at udtrykke mig diplomatisk.

Tænk hvis Jobcentret var proaktivt, og vidste hvad der sker i alle virksomheder.  Så kunne de måske matche nogle de personer, de har i databaserne, med det virksomhederne efterspørger.

I dag går virksomhederne forståeligt udenom Jobcentret og sætter headhuntere på opgaven med at finde kvalificeret arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Jobcentret handler det tilsyneladende ikke om at matche udbud og kompetencer, men blot om at få folk i beskæftigelse. Det holder ikke i længden. Se bageren i smedeforretningen. Nej, vel. Finder den nyuddannede ingeniør heller ikke frem til det ledige job, der rent faktisk er i området, rejser han fra området.

Derfor ønsker Alssundlisten en kvalitativ gennemgang af Jobcentret aktiviteter. Det skal være et aktiv og ikke en klods om benet for kommunen.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...