Alssundlisten: Jobcenter skal kulegraves

25. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Khaled A. Karim, Alssundlisten, skriver:

Sønderborg må være et gyldent marked for headhunterne – for erhvervslivet kan ikke bruge Jobcentret til ret meget fornuftigt. Det er simpelthen for ringe, for nu at udtrykke mig diplomatisk.

Tænk hvis Jobcentret var proaktivt, og vidste hvad der sker i alle virksomheder.  Så kunne de måske matche nogle de personer, de har i databaserne, med det virksomhederne efterspørger.

I dag går virksomhederne forståeligt udenom Jobcentret og sætter headhuntere på opgaven med at finde kvalificeret arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Jobcentret handler det tilsyneladende ikke om at matche udbud og kompetencer, men blot om at få folk i beskæftigelse. Det holder ikke i længden. Se bageren i smedeforretningen. Nej, vel. Finder den nyuddannede ingeniør heller ikke frem til det ledige job, der rent faktisk er i området, rejser han fra området.

Derfor ønsker Alssundlisten en kvalitativ gennemgang af Jobcentret aktiviteter. Det skal være et aktiv og ikke en klods om benet for kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...