Alssundlisten: Match de studerende med virksomhederne

23. oktober 2013 Uncategorized

Logo_AlssundlistenByrådskandidat Khaled A. KarimAlssundlisten, skriver:

Vi vil gerne have tilflyttere. Det paradoksale er, at de allerede er her. Det er de studerende.

Universitetet i Sønderborg havde i 2012 studerende fra 60 forskellige nationaliteter – og de er glade for området. Mange af dem bliver gerne boende, når uddannelsen er afsluttet – hvis der er mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor mener Alssundlisten, at kommunen bør gøre en speciel indsats for at matche de studerende med virksomhederne. Mange kan med stor sikkerhed bruge en veluddannet medarbejder med en anden kulturel baggrund end dansk. Matches de unge rigtigt, kan det måske give virksomhederne lidt mere smag for eksport. Så kommer omsætningen, og vi har nye skatteborgere.

SET har rigeligt at se til. Derfor: Udpeg i stedet et par dedikerede medarbejdere, og giv dem opgaven og ansvaret. Gør det til en rigtig udfordring, og giv dem bonus for indsatsen. Så får vi også iværksættergenet ind i den kommunale administration.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...