Anderledes valgdebat på The Spot Café i Borgen

Arkivfoto
Arkivfoto
25. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tekst & Foto af Bo Bach Jensen

Torsdag aften var der inviteret til lokalpolitisk debataften på The SPOT  Café i Borgen.

Det var nu ikke en helt almindelig politisk debat aften og det sørgede københavnersnuden Michael Schøtt for.

Unge lokalpolitikere fra de forskellige politiske partier var blevet inviteret til at møde de unge vælgere i Borgen, og i nærheden af små 100 unge havde taget imod tilbuddet om at komme og stille spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Københavnersnuden Michael Schøtt styrede med hård, men dog mild, hånd de unge politikere så det hele ikke endte i rent rod.

Schøtt lagde ud med at opfordre de unge til at stille et vigtigt spørgsmål til lokalpolitikeren. Nemlig hvorfor overhovedet stemme og vil det overhovedet gøre en forskel hvis alle de tilstedeværende lod være med at møde op ved urnerne 19. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette og mange andre spørgsmål fik de unge politikere lov til at svare på og med den kække københavner som moderator, lykkedes det at undgå kaos og de unge fik måske, eller måske ikke, svar på, hvorfor det er vigtigt at de stemmer.

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...