Begejstring for psykiatriplanen

2. april 2014 Uncategorized

Byrådet har godkendt den nye psykiatriplan, der blandt betyder, at op til tres mennesker med forskellige psykiske lidelser skal have base i Hertughaven i Augustenborg, det tidligere plejehjem.

Peter Jørgensen sætter pris på, der er tænkt på helhedsløsning for psykisk syge.

Peter Jørgensen sætter pris på, der er tænkt på helhedsløsning for psykisk syge.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg skal nu ikke have æren for planen, men det skal blandt andre Peter Jørgensen og resten af det tidligere socialudvalg, siger Niels Ole Bennedsen. Han er glad for, der nu kommer fokus på psykisk syge, der hidtil har været en overset gruppe. Lokalt såvel som på i resten af landet.

– Jeg er glad for, at planen handler om helhedsløsninger og favner både behandling, bolig og job, siger Peter Jørgensen fra Venstre. Og Sundhedsudvalgsformanden er også tilfreds:

– Det ser godt ud og jeg vil prøve at få lavet nogle aftaler med regionen, så vi også her kan arbejde forebyggende, siger Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...