Bevarende lokalplan gælder kun én ejendom

6. juni 2021 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På baggrund af dialog med Elstrup-Elstrupskov Landsbylaug og beboerne i Elstrup, er Socialdemokratiet , Slesvigsk Parti og Fælleslisten enige om at indsnævre lokalplanafgrænsningen for den bevarende lokalplan for Elstrup, således at lokalplanen kun omfatter ejendommen på Elstrup Overby 1, der har udløst paragraf 14-forbuddet.

Der er holdt et virtuelt borgermøde, næsten et samlet Teknik- og Miljøudvalg har været på byvandring, og har modtaget en underskriftsindsamling fra 91 procent af borgerne, skriver Fælleslisten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vigtigt at have dialogen og lytte. Elstrup er en meget spændende landsby og område, hvor der flytter flere unge til”, siger Teknik- og Miljøudvalgets formand, Aase Nyegaard.

Vi har tillid til at Elstrupborgerne passer på deres landsby, derfor kan vi med sindsro indsnævre lokalplanen til kun at omfatte det ene hus og ikke hele landsbyen.

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...