Bevarende lokalplan gælder kun én ejendom

6. juni 2021 Politik

På baggrund af dialog med Elstrup-Elstrupskov Landsbylaug og beboerne i Elstrup, er Socialdemokratiet , Slesvigsk Parti og Fælleslisten enige om at indsnævre lokalplanafgrænsningen for den bevarende lokalplan for Elstrup, således at lokalplanen kun omfatter ejendommen på Elstrup Overby 1, der har udløst paragraf 14-forbuddet.

Der er holdt et virtuelt borgermøde, næsten et samlet Teknik- og Miljøudvalg har været på byvandring, og har modtaget en underskriftsindsamling fra 91 procent af borgerne, skriver Fælleslisten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vigtigt at have dialogen og lytte. Elstrup er en meget spændende landsby og område, hvor der flytter flere unge til”, siger Teknik- og Miljøudvalgets formand, Aase Nyegaard.

Vi har tillid til at Elstrupborgerne passer på deres landsby, derfor kan vi med sindsro indsnævre lokalplanen til kun at omfatte det ene hus og ikke hele landsbyen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...