Bjørn Allerelli: Flere lære- og praktikpladser til de unge

23. oktober 2013 Uncategorized
Bjørn Allerelli vil have flere lærepladser til de unge.

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

I Sønderborg Kommune er der alt for mange unge, der mangler lære- og praktikpladser. Vi er nødt til, at hjælpe vores unge så også de kan få en fremtid med faglærte jobs. Den næstbedste løsning er skolepraktikordninger, hvor de unge, der ikke kan få læreplads, tager praktikopholdet på en teknisk skole. Personligt synes jeg det må være en samfundsopgave at virksomhederne tager lærlinge og praktikanter, så de også fremover kan få faglært arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange virksomheder klager over, at de unge har en dårlig arbejdsmoral men så må vi lære de unge, hvad der forventes af dem.

Kunne man forestille sig, at flere enkeltmands-virksomheder deler en lærling? Der er masser af muligheder og jeg er sikker på, at de unge vil blive gode faglærte, hvis vi bare hjælper dem på vej nu!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...