Bjørn Allerelli: Vi skal have relevante fritidstilbud

13. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

En dame spurgte mig forleden, hvorfor jeg dog er så interesseret i musik og kultur i Sønderborg, at det ligefrem er en del af min valgkampagne?

Bjørn Allerelli.

Hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om, at kunne tiltrække højtuddannet arbejdskraft til vores kommune – og sørge for, at de bliver ligeså glade for at bo her, som vi er, skal der være relevante fritidstilbud til alle. Lige fra sport med ordentlige faciliteter til musik, teater osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne er ligeledes med på, at der oprettes et ungdomshus i Sønderborg. Blot skal det ikke være den discountløsning, som den nuværende flertalsgruppe har besluttet hvor der indrettes et gammelt butikslokale overfor en bodega til formålet. Vi vil kort sagt have et rigtigt ”ungdommens hus” i Sønderborg og gerne i samarbejde med Sønderborghus hvor der er de rigtige faciliteter såsom wifi osv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...