Bjørn Allerelli: Vi skal have relevante fritidstilbud

Arkivfoto
Arkivfoto
13. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

En dame spurgte mig forleden, hvorfor jeg dog er så interesseret i musik og kultur i Sønderborg, at det ligefrem er en del af min valgkampagne?

Bjørn Allerelli.

Hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om, at kunne tiltrække højtuddannet arbejdskraft til vores kommune – og sørge for, at de bliver ligeså glade for at bo her, som vi er, skal der være relevante fritidstilbud til alle. Lige fra sport med ordentlige faciliteter til musik, teater osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne er ligeledes med på, at der oprettes et ungdomshus i Sønderborg. Blot skal det ikke være den discountløsning, som den nuværende flertalsgruppe har besluttet hvor der indrettes et gammelt butikslokale overfor en bodega til formålet. Vi vil kort sagt have et rigtigt ”ungdommens hus” i Sønderborg og gerne i samarbejde med Sønderborghus hvor der er de rigtige faciliteter såsom wifi osv.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...