Bjørn Allerelli: Vi skal have relevante fritidstilbud

13. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

En dame spurgte mig forleden, hvorfor jeg dog er så interesseret i musik og kultur i Sønderborg, at det ligefrem er en del af min valgkampagne?

Bjørn Allerelli.

Hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om, at kunne tiltrække højtuddannet arbejdskraft til vores kommune – og sørge for, at de bliver ligeså glade for at bo her, som vi er, skal der være relevante fritidstilbud til alle. Lige fra sport med ordentlige faciliteter til musik, teater osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne er ligeledes med på, at der oprettes et ungdomshus i Sønderborg. Blot skal det ikke være den discountløsning, som den nuværende flertalsgruppe har besluttet hvor der indrettes et gammelt butikslokale overfor en bodega til formålet. Vi vil kort sagt have et rigtigt ”ungdommens hus” i Sønderborg og gerne i samarbejde med Sønderborghus hvor der er de rigtige faciliteter såsom wifi osv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...