Boligbyggeri på Jeppesdam blev godkendt endnu en gang

Byrådet. Arkivfoto
Byrådet. Arkivfoto
18. april 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag godkendte Økonomiudvalget endnu en gang, at der opføres boliger på Jeppesdam – og når det var på bordet en ekstra gang, så skyldes det nogle ændringer i projektet.

”Og nu godkendte vi det igen og det er jo dejligt, der kommer nogle mindre boliger i Guderup og det viser jo, at vi opfører boliger i hele kommunen”, sagde borgmester Erik Lauritzen efter onsdagens møde.

”Venstre støtter opførelsen af 16 familieboliger på Jeppesdam i Guderup. Det er et projekt som Nordborg Andelsboligforening står bag, hvor der sker mindre ændringer i projektet. Opførelsen af boligerne ligger helt i tråd med Venstres ønske om, at der er forskellige typer af boliger til rådighed over hele kommunen, så der kan sikres bosætning”, sagde Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Boligerne kan også være med til at understøtte flytninger internt i lokalområderne i takt med at for eksempel ældres boligbehov ændrer sig, men de gerne vil blive boende i det kendte lokalområde og salg af deres nuværende parcelhuse kan blive en attraktiv bolig for børnefamilier eller andre tilflyttere”.

 

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...