Borgen: Borgermøde om fremtidens Sønderborg

16. oktober 2013 Uncategorized

Alle interesserede er velkommen til borgermødet på mandag kl. 19 i Borgen, hvor Sønderborg Kommune fortæller om arbejdet med kommuneplanen, hvad den skal bruges til – og hvad borgerne kan bidrage med.

Mødet styres fra scenen ved Imerco.

Mødet styres fra scenen ved Imerco.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommuneplan 2013-2025 er i støbeskeen. Med kommuneplanen skitseres rammerne for den udvikling, byrådet ønsker for kommunen i de kommende 12 år. Der er et overordnet mål om at skabe gode betingelser for vækst od udvikling – men kommuneplanen går i dybden med, hvordan det skal ske: Hvordan skal ydelser og ressourcer prioriteres og udvikles? Hvad skal sættes i gang for at nå målet om Co2-neutralitet? Hvordan må landområderne benyttes, og hvordan skal de beskyttes? Hvordan skal kultur- og fritidstilbud forbedres? Hvordan skal byerne udvikle sig? Hvordan sikres rammerne for at bo og arbejde i landområderne?

Det er nogle af de mange spørgsmål, kommuneplanen skal give svar på. Der står med andre ord afgørende forhold på spil – og her ønsker byrådet at inddrage borgerne.

Den inddragelse er allerede i gang, idet kommuneplanen har været i offentlig høring siden den 18. september – og høringsfasen slutter først den 13. november. Man kan på kommunens hjemmeside www.sonderborgkommune.dk under ”høringer” læse alt om kommuneplan-forslaget og om mulighederne for at give sit besyv med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Nyttige info:

Borgermødet er mandag kl. 19-21 i Borgen, hvor alle er velkommen til at komme og lytte til/deltage i debat og ideudvikling. Programmet for aftnen byder på

  • ·         velkomst
  • ·         information om og inspiration til idéudvikling
  • ·         alle kan byde ind til tovholdere ved fem emne-borde
  • ·         opsamling

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...