Borgen: Borgermøde om fremtidens Sønderborg

16. oktober 2013 Uncategorized

Alle interesserede er velkommen til borgermødet på mandag kl. 19 i Borgen, hvor Sønderborg Kommune fortæller om arbejdet med kommuneplanen, hvad den skal bruges til – og hvad borgerne kan bidrage med.

Mødet styres fra scenen ved Imerco.

Mødet styres fra scenen ved Imerco.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommuneplan 2013-2025 er i støbeskeen. Med kommuneplanen skitseres rammerne for den udvikling, byrådet ønsker for kommunen i de kommende 12 år. Der er et overordnet mål om at skabe gode betingelser for vækst od udvikling – men kommuneplanen går i dybden med, hvordan det skal ske: Hvordan skal ydelser og ressourcer prioriteres og udvikles? Hvad skal sættes i gang for at nå målet om Co2-neutralitet? Hvordan må landområderne benyttes, og hvordan skal de beskyttes? Hvordan skal kultur- og fritidstilbud forbedres? Hvordan skal byerne udvikle sig? Hvordan sikres rammerne for at bo og arbejde i landområderne?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nogle af de mange spørgsmål, kommuneplanen skal give svar på. Der står med andre ord afgørende forhold på spil – og her ønsker byrådet at inddrage borgerne.

Den inddragelse er allerede i gang, idet kommuneplanen har været i offentlig høring siden den 18. september – og høringsfasen slutter først den 13. november. Man kan på kommunens hjemmeside www.sonderborgkommune.dk under ”høringer” læse alt om kommuneplan-forslaget og om mulighederne for at give sit besyv med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Nyttige info:

Borgermødet er mandag kl. 19-21 i Borgen, hvor alle er velkommen til at komme og lytte til/deltage i debat og ideudvikling. Programmet for aftnen byder på

  • ·         velkomst
  • ·         information om og inspiration til idéudvikling
  • ·         alle kan byde ind til tovholdere ved fem emne-borde
  • ·         opsamling

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...