Borgmesteren: Trist at opleve Helge Larsens lange ud

20. juni 2013 Politik

Borgmester Aase Nyegaard skriver:

Det er trist at opleve, at socialdemokrat Helge Larsen kommer med et udfald imod mig personligt og mod Fælleslisten. Han skriver til pressen, der ikke er en ideologi bag det, som Fælleslistens medlemmer kæmper for og desuden kritiserer han mig personligt for ikke at have en rød tråd i det, jeg arbejder for i borgmesterstolen.

Fælleslisten er en tværpolitisk liste, der arbejder for borgerne i Sønderborg – og jeg må nævne, at Fælleslisten har været medvirkende til, at der endelig er kommet styr på økonomien, så det politiske håndværk kan vi i Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den politik, vi arbejder for i Fælleslisten, er beskrevet på vores hjemmeside og vi har naturligvis et værdigrundlag, som det hele bygges på – men Helge Larsen har ret i, at vi ikke bygger på gamle ideologier, som hans eget parti gør. Helge Larsen er velkommen til at kigge os i kortene på www.listel.dk

Ideologier er ikke nødvendigvis et gode, fordi de kan stå i vejen for samarbejde – og når partier i en Byrådssal vogter stædigt over ideologien, så lander de i en skyttegrav og det gavner ikke borgerne i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Fælleslisten arbejder vi hver dag ihærdigt på at gavne Sønderborg og på at fremstå som en troværdig liste, som andre er trygge ved at lave politiske aftaler med, så Byrådet kan arbejde sammen på kryds og tværs for hele Sønderborg.

 

Helge Larsens indlæg: http://sonderborgnyt.dk/top-nyheder/efterlysning-mere-politisk-uenighed.html

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...