Broager-Gråsten og Sundveds socialdemokrater enige om kursen

18. oktober 2015 Politik

Medlemmer af Socialdemokraterne i Broager-Gråsten-Sundeved var forleden  samlet til politisk generalforsamling. De skriver i en pressemeddelelse:socialdemokr

Medlemmerne i Broager-Gråsten-Sundeved ser med glæde på det oprydningsarbejde der pågår i regionsrådet i forhold til den tidligere regionsrådsformand og den kultur, han har stået for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det netop vedtagne budget for Sønderborg Kommune anerkendes for en fortsat udviklingslinie, der samtidig friholder den borgerettede service for nedskæringer. Der er opbakning til en yderligere forstærket indsats for vedligeholdelse af veje, cykelstier og de grønne områder. I de kommende budgetter bør der arbejdes på flere lokale cykelstiruter.

Mette Frederiksens udmelding om at Socialdemokratiske stemmer i opposition skal arbejde for indflydelse – og ikke gold blokpolitik – bakkes op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ser med bekymring på den nye regerings nedskæringer på alle væsentlige områder og det er derfor socialdemo.magtpåliggende, at vores parti på Christiansborg modarbejder, at nedskæringer i velfærden og udviklingen af Danmark, anvendes til at give skattelettelser og afgiftsnedsættelser til udvalgte grupper i samfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En fortsat indsnævring af kommuner og regioners handlefrihed og økonomiske råderum vil føre til nedskæringer på den borgerrettede service som børnepasning, skoler og ældrepleje. Det er helt uacceptabelt og Socialdemokraterne skal ikke medvirke til dette.

Vores parti skal stå for højt ambitionsniveau, når det gælder natur og miljøbeskyttelse. Derfor bør vi fastholde høje krav vedrørende miljøskadelige stoffer og udledninger.

Vi skal modarbejde nedskæringer på forskning og uddannelse. Vi vil ikke acceptere, at der skæres ned på imagesudviklingsstøtten, da vores holdning er, at flygtningestrømmen kun kan stoppes ved at give mennesker i hele verden muligheder og fremtidshåb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal arbejde for fred og udvikling i hele verden således, at mennesker overalt i verden vil arbejde for at udvikle deres eget land og skabe en fremtid der for dem selv og deres børn. skriver Broager,- Gråsten, og Sundeveds socialdemokrater i pressemeddelelsen.

Der er brug for, at Europa arbejder endnu tættere sammen for at bekæmpe økonomisk kriminalitet, menneskesmugling, narkohandel og trafficking. Derfor anbefaler vi et ja til at afskaffe retsforbeholdet den 3. december.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk