Broager: Hvad med turismen og erhvervet

12. november 2013 Uncategorized

De senere års nedskæringer hos Park og Vej samt andre steder i kommunen gør, at de grønne områder er forsømt og det mener en deltager ved torsdagens vælgermøde i Broager ikke er godt tænkt af det siddende Byråd.

– Hvis i havde kigget på Herning, så er de i gang med at lave endnu en sø og de gør meget ud af naturen, fordi det har vist sig, at det trækker både turister og erhvervsliv til, siger en herre i idrætshallen, der danner rammen om vælgermødet.

Tæt på 70 mennesker kom til vælgermøde i hallen i Broager.

Tæt på 70 mennesker kom til vælgermøde i hallen i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal bruge vores kyster i vores branding af Sønderborg og vi skal have gjort de grønne områder mere venlige at kigge på, siger Stephan Kleinschmidt. Erik Lauritzen bekræfter det og han er en af de få, der råbte højt, dengang Teknik og Miljø-udvalget førte kniven i det, han kalder massakren på Park og Vej.

Fyringer forude

Når det nye Byråd sætter sig tilrette i Byrådssalen, så bliver en meget vigtig opgave at sikre, der bliver delt en række fyresedler ud i administrationen. Det er dét, der på politikersprog hedder effektiviseringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal have effektiviseret administrationen, så vi får det samme for færre penge, siger Erik Lauritzen. Og er det muligt, så er der ansat flere mennesker end der rent faktisk er brug for. Socialdemokraterne foreslår, at der tyndes ud blandt mellemlederne, så der ikke tages såkaldt varme hænder væk fra det arbejde, der sker direkte for borgerne.

Hvad med Thorkild Kristiansen?

– Jeg kan se, Thorkild Kristiansen er i brochurerne fra Alssundlisten og fra Fælleslisten. Derfor har jeg brug for at vide, om de begge gerne vil have ham eller om begge gerne vil  af med ham, spørger en tilhører. Eri Lorenzen forklarede:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Thorkild Kristiansen deserterede lige efter vores materialer var trykt.

Det er Broager Kultur, der stod for mødet mellem politikere og borgere – og omkring 70 tilhørere viser, at Broagers borgere gerne vil høre lidt fra de mennesker, der skal sendes ind på Rådhuset og forvalte de fælles muligheder.

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.466753906778295.1073741954.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...