Byrådet: Buskort-løftet kan indfries inden ferien

4. juni 2014 Politik

Teknik- og Miljøudvalget satser på at være klar med “buskort-sagen” til et af de to byrådsmøder i juni måned. Det blev lovet af udvalgsformand Frode Sørensen på onsdagens byrådsmøde.

jpg” alt=”Venstre er opmærksomme på at indfri løfte om gratis buskort til unge under uddannelse.” width=”300″ height=”200″ /> Venstre er opmærksomme på at indfri løfte om gratis buskort til unge under uddannelse.

Venstre havde sat buskortene på dagsordnen, fordi sagen så ud til at være strandet på sin vej gennem bureaukratiet, men forklaringen er, at forvaltningen var i gang med at gennemgå tallene fra Sydtrafik.

Byrådet kunne ikke stemme for Venstres forslag om, at buskortsagen er klar til det førstkommende byrådsmøde, fordi nogle formuleringer i teksten ville betyde nye beregninger. Men Venstre og Peter Hansen får deres vilje alligevel.

– Sagen er på ved det næste møde i Teknik- og Miljøudvalget, siger Frode Sørensen. Og dermed er der gode chancer for, at den følger vejen til Økonomiudvalg og Byråd, inden politikerne holder ferie.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk