Byrådet fik taget tilløb til budgetforhandlingerne

3. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

September måned bliver fyldt med forhandlingerne om husholdningsbudgettet i Sønderborg Kommune. Fæørst af alt skal flertalsgruppen finde sammen og være enige – og så er det ideelt, hvis også Venstre og Dansk Folkeparti stemmer for budgettet i sidste ende.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren lagde ud med at give ordet til ordføreren fra det største parti og lade partistørrelsen styre talerækken.

  • Vi vil gerne have et bredt forlig, så vi er åbne for ideer og tanker, siger Preben Storm og fortsætter med at ridse nogle af de socialdemokratiske ønsker op.

  • De svageste grupper har høj prioritet hos os, så på det område skal der ikke spares. Vi vil også have genindført sundhedsordningen for kommunens ansatte, siger Preben Storm. Han får også føjet indsatsen ledige flexjobgodkendte med.- Vi vil også holde fast i serviceniveauet på ældreområdet, hvor vi vil gennemføre de moderniseringer, som er aftalt, siger han.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

De nye udvalg

Stephan Kleinschmidts regionale udvalg og Ole Stenshøjs erhvervsudvalg skal selvfølgelig også have penge. Lad os snakke om, hvor mange, siger den socialdemokratiske ordfører.

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...