Byrådet fik taget tilløb til budgetforhandlingerne

3. september 2014 Uncategorized

September måned bliver fyldt med forhandlingerne om husholdningsbudgettet i Sønderborg Kommune. Fæørst af alt skal flertalsgruppen finde sammen og være enige – og så er det ideelt, hvis også Venstre og Dansk Folkeparti stemmer for budgettet i sidste ende.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren lagde ud med at give ordet til ordføreren fra det største parti og lade partistørrelsen styre talerækken.

  • Vi vil gerne have et bredt forlig, så vi er åbne for ideer og tanker, siger Preben Storm og fortsætter med at ridse nogle af de socialdemokratiske ønsker op.

  • De svageste grupper har høj prioritet hos os, så på det område skal der ikke spares. Vi vil også have genindført sundhedsordningen for kommunens ansatte, siger Preben Storm. Han får også føjet indsatsen ledige flexjobgodkendte med.- Vi vil også holde fast i serviceniveauet på ældreområdet, hvor vi vil gennemføre de moderniseringer, som er aftalt, siger han.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

De nye udvalg

Stephan Kleinschmidts regionale udvalg og Ole Stenshøjs erhvervsudvalg skal selvfølgelig også have penge. Lad os snakke om, hvor mange, siger den socialdemokratiske ordfører.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...