Byrådet fik taget tilløb til budgetforhandlingerne

3. september 2014 Uncategorized

September måned bliver fyldt med forhandlingerne om husholdningsbudgettet i Sønderborg Kommune. Fæørst af alt skal flertalsgruppen finde sammen og være enige – og så er det ideelt, hvis også Venstre og Dansk Folkeparti stemmer for budgettet i sidste ende.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Preben Storm er åben for andre partiers ønsker til budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren lagde ud med at give ordet til ordføreren fra det største parti og lade partistørrelsen styre talerækken.

  • Vi vil gerne have et bredt forlig, så vi er åbne for ideer og tanker, siger Preben Storm og fortsætter med at ridse nogle af de socialdemokratiske ønsker op.

  • De svageste grupper har høj prioritet hos os, så på det område skal der ikke spares. Vi vil også have genindført sundhedsordningen for kommunens ansatte, siger Preben Storm. Han får også føjet indsatsen ledige flexjobgodkendte med.- Vi vil også holde fast i serviceniveauet på ældreområdet, hvor vi vil gennemføre de moderniseringer, som er aftalt, siger han.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

De nye udvalg

Stephan Kleinschmidts regionale udvalg og Ole Stenshøjs erhvervsudvalg skal selvfølgelig også have penge. Lad os snakke om, hvor mange, siger den socialdemokratiske ordfører.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...