Byrådet kan slippe Lars Dyhr fri fra byrådet

27. marts 2014 Politik

Medlem af byrådet Lars Dyhr Hansen, løsgænger, der blev valgt til byrådet for Dansk Folkeparti har i mail af 12. marts 2014 anmodet byrådet om udtrædelse af byrådet på grund af helbredsmæssige årsager.

Politikerne kan onsdag fritage Lars Dyhr for de opgaver, han lod sig vælge til.

Politikerne kan onsdag fritage Lars Dyhr for de opgaver, han lod sig vælge til.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Efter valglovens § 103 kan byrådet fritage et medlem for sit medlemskab af byrådet, såfremt medlemmet på grund af sin helbredstilstand, varetagelse af andet offentlige hverv, forretninger o.lign. har rimelig grund til at søge sig fritaget. Efter valglovens § 104 indtræder i så fald første stedfortræder for Dansk Folkeparti, Karsten Høyer Grau.

Hvis byrådet onsdag stemmer ja til, at Lars Dyhr er ude af byrådet, så er det Venstre og Dansk Folkeparti, der skal beslutte, hvem der skal have hans plads i erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...