Byrådet: Klar til at forskønne handelsbyerne

9. januar 2014 Uncategorized

I budgettet for 2014-15 har Teknik og Miljø henholdsvis 3 mio. kr. i 2014 og 2 mio. kr. i 2015 til at understøtte mere attraktive handelsbyer i kommunen.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen foreslår at udmøntningen foretages i henhold til. byfornyelseslovens § 98, hvor kommunen har mulighed for at uddele penge til projekter, se bilag.

Pengene foreslås uddelt til forskønnelse af gaderum og udsmykning i handelsbyer i Broager, Sønderborg, Gråsten, Augustenborg og Nordborg. Pengene kan for eksempel bruges til gadeudsmykning og pyloner. Alle forslag skal være i overensstemmelse med gældende lokalplaner.

Det politiske udvalg  støtter forvaltningens forslag, der siger at:

  1. Jan-feb. 2014: Handelsstandsforeningerne og interessenter kontaktes af forvaltningen og informeres om, at de kan søge og hvordan de kan søge. Frist for første ansøgningsrunde 1. februar. Anden ansøgningsrunde 1. maj.
  2. Forvaltningen prioriterer ansøgningerne og forelægger dem for udvalget i henholdsvis februar og marts.
  3. Pengene uddeles.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...