Byrådet: Klar til at forskønne handelsbyerne

9. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

I budgettet for 2014-15 har Teknik og Miljø henholdsvis 3 mio. kr. i 2014 og 2 mio. kr. i 2015 til at understøtte mere attraktive handelsbyer i kommunen.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen foreslår at udmøntningen foretages i henhold til. byfornyelseslovens § 98, hvor kommunen har mulighed for at uddele penge til projekter, se bilag.

Pengene foreslås uddelt til forskønnelse af gaderum og udsmykning i handelsbyer i Broager, Sønderborg, Gråsten, Augustenborg og Nordborg. Pengene kan for eksempel bruges til gadeudsmykning og pyloner. Alle forslag skal være i overensstemmelse med gældende lokalplaner.

Det politiske udvalg  støtter forvaltningens forslag, der siger at:

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Jan-feb. 2014: Handelsstandsforeningerne og interessenter kontaktes af forvaltningen og informeres om, at de kan søge og hvordan de kan søge. Frist for første ansøgningsrunde 1. februar. Anden ansøgningsrunde 1. maj.
  2. Forvaltningen prioriterer ansøgningerne og forelægger dem for udvalget i henholdsvis februar og marts.
  3. Pengene uddeles.
22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...