Byrådet: Klar til at forskønne handelsbyerne

9. januar 2014 Uncategorized

I budgettet for 2014-15 har Teknik og Miljø henholdsvis 3 mio. kr. i 2014 og 2 mio. kr. i 2015 til at understøtte mere attraktive handelsbyer i kommunen.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Augustenborg kan søge penge til ansigtsløft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen foreslår at udmøntningen foretages i henhold til. byfornyelseslovens § 98, hvor kommunen har mulighed for at uddele penge til projekter, se bilag.

Pengene foreslås uddelt til forskønnelse af gaderum og udsmykning i handelsbyer i Broager, Sønderborg, Gråsten, Augustenborg og Nordborg. Pengene kan for eksempel bruges til gadeudsmykning og pyloner. Alle forslag skal være i overensstemmelse med gældende lokalplaner.

Det politiske udvalg  støtter forvaltningens forslag, der siger at:

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Jan-feb. 2014: Handelsstandsforeningerne og interessenter kontaktes af forvaltningen og informeres om, at de kan søge og hvordan de kan søge. Frist for første ansøgningsrunde 1. februar. Anden ansøgningsrunde 1. maj.
  2. Forvaltningen prioriterer ansøgningerne og forelægger dem for udvalget i henholdsvis februar og marts.
  3. Pengene uddeles.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...