Byrådet skal videre med de gratis buskort

2. juni 2014 Uncategorized

På det sidste byrådsmøde i 2013 blev det besluttet at anmode Teknik- og Miljøudvalget om at undersøge muligheden for at få gratis buskørsel til studerende i kommunens yderområder samt belyse de økonomiske konsekvenser heraf.

Peter Hansen og Venstre prøver at sætte en deadline for valgløftet om gratis buskort til studerende.

Peter Hansen og Venstre prøver at sætte en deadline for valgløftet om gratis buskort til studerende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslaget blev stillet af Frode Sørensen, der nu er formand for TMU.

– Der er nu gået 6 måneder og der er stadig ikke kommet noget forslag uagtet at det var en del af valgløfterne fra bl.a. Frode Sørensens parti, siger Peter Hansen fra Venstre, der nu rejser sagen i Byrådet.

Venstre ønsker at Byrådet beslutter, at TMU senest på først kommende byrådsmøde fremlægger en beregning af de økonomiske konsekvenser for at indføre gratis buskort til de studerende i kommunens yderområder.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...