Byrådet skal videre med de gratis buskort

2. juni 2014 Uncategorized

På det sidste byrådsmøde i 2013 blev det besluttet at anmode Teknik- og Miljøudvalget om at undersøge muligheden for at få gratis buskørsel til studerende i kommunens yderområder samt belyse de økonomiske konsekvenser heraf.

Peter Hansen og Venstre prøver at sætte en deadline for valgløftet om gratis buskort til studerende.

Peter Hansen og Venstre prøver at sætte en deadline for valgløftet om gratis buskort til studerende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslaget blev stillet af Frode Sørensen, der nu er formand for TMU.

– Der er nu gået 6 måneder og der er stadig ikke kommet noget forslag uagtet at det var en del af valgløfterne fra bl.a. Frode Sørensens parti, siger Peter Hansen fra Venstre, der nu rejser sagen i Byrådet.

Venstre ønsker at Byrådet beslutter, at TMU senest på først kommende byrådsmøde fremlægger en beregning af de økonomiske konsekvenser for at indføre gratis buskort til de studerende i kommunens yderområder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...