Byrådspolitkerne kan blive meget upopulære på onsdag

2. august 2014 Politik

Sønderborg Nyt:

4899 synes godt om Facebookgruppe Nej til asylcenter i Sønderborg og 66 synes godt om ja-siden, Ja til asylcenter i Sønderborg.

Fremmedhad må ikke farve byrådets beslutning.

Fremmedhad må ikke farve byrådets beslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tallene er tjekket lørdag kl. 9.40.

Når  byrådets politikere repræsenterer vælgerne, så bliver det et særdeles svært byrådsmøde onsdag, hvor de folkevalgte skal tage stilling til, om der skal sættes en stopklods ind, så der ikke kommer et asylcenter på kasernen.

Og så skal politikerne have i baghovedet, at udlejeren af kasernen er Forsvarsministeriet og ikke dem selv.

Når bekymringerne handler om havneprojektet, så kan der ringes til Carl Holst, som har ledig plads på Augustenborg Sygehus eller måske Sønderborg Sygehus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgensgaards tomme boligblokke kan måske også bringes i spil.

Byrådets politikere må drøfte sagen grundigt med deres bagland, så de bliver klædt på til at tage en beslutning, som de kan stå inde for – og den bliver forhåbentligt farvet af debattens saglige argumenter og på ingen måde af fordomme og fremmedhad.

Sønderborg Nyt mener, at Udlændingestyrelsen burde have udsendt informationer om, hvem det er, der skal bo i Sønderborg for en tid. Hvorfor de skal bo her. Hvilke fordele, der er med hensyn til arbejdspladser, omsætning i butikker samt erfaringerne fra andre steder, der har givet plads til syriske flygtninge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordomme kommer oftest af uvidenhed og uvidenhed kan der rettes op på med oplysning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...