Byrådet: Uventet ekstraregning på 12 millioner kroner

22. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

SKAT har igen nedsat ejendomsvurderingerne, der er beregningsgrundlaget for dækningsafgift for Sønderborg og Augustenborg sygehuse. Denne gang omfatter nedsættelsen skatteårene 2006 og 2007, hvor beregningsgrundlaget er nedsat med hhv. 473 mio. kr. og 365 mio.kr.

Nedsættelsen udløser en forventet tilbagebetaling af ejendomsskatter til Region Syddanmark på i alt 11,978 mio. kr. inkl. renter.

– Det bedste er at betale regningen og så ansøgte den bagefter, forklarer kommunaldirektør Søren Bonde. Hvis kommunen senere får medhold, kan der kræves renter og det er bedre end selv at betale renter og gebyrer til regionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet skal onsdag sige  ok, inden regningen betales.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...