Byrådskandidat: Nu må jeg have mig en tudekiks

17. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Karsten Madsen, Nepotistisk Omegnsliste, skriver:

Vi er, som byrådskandidater, af byrådssekretariatet blevet inviteret til en introduktion i kommunen. Desværre har sekretariatet valgt at lægge denne introduktion på en hverdag. Dette harmonerer dårligt med os, som arbejder. Jeg er selvstændig og min listekollega er pædagog. Ingen af os kan tage fri fra arbejde, men skal afholde ferie, hvorfor det så besværliggør vores tid sammen med det essentielle i livet – tiden med vores børn.nepotitisk liste

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har derfor bedt om kompensation, således at vi kan holde fri uden løn – men nix!

Det kan kommunen ikke yde.

Det er da ikke demokratisk – at vi ikke kan yde vores til demokratiet – at det strander i ussel mammon.

Jeg stiller mig lige ned i hjørnet og surmuler, men jeg spiser en tudekiks.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk