Carl Holst formand i Syddansk Vækstforum

1. maj 2014 Uncategorized

Regionsrådet i Region Syddanmark har netop udpeget regionsrådsformand Carl Holst som formand for Syddansk Vækstforum.

Carl Holst har fået endnu en formandspost.

Carl Holst har fået endnu en formandspost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed står han også i de kommende fire år i spidsen for vækstforums indsats med at skabe vækst og udvikling i Region Syddanmark.

Det er et fokus for Syddansk Vækstforum at skabe flere konkurrencedygtige virksomheder og sikre, at de har adgang til kvalificeret arbejdskraft. I den indsats er det vigtigt for Carl Holst, at der ikke kun tænkes regionalt og nationalt, men også globalt, når det handler om at skabe job og vækst inden for fx områderne energi og velfærdsteknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formandsposten betyder samtidig, at Carl Holst indstilles som medlem af Danmarks Vækstråd, som bl.a. rådgiver erhvervs- og vækstministeren om den nationale erhvervs- og vækstpolitik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...