Carl Holst formand i Syddansk Vækstforum

1. maj 2014 Uncategorized

Regionsrådet i Region Syddanmark har netop udpeget regionsrådsformand Carl Holst som formand for Syddansk Vækstforum.

Carl Holst har fået endnu en formandspost.

Carl Holst har fået endnu en formandspost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed står han også i de kommende fire år i spidsen for vækstforums indsats med at skabe vækst og udvikling i Region Syddanmark.

Det er et fokus for Syddansk Vækstforum at skabe flere konkurrencedygtige virksomheder og sikre, at de har adgang til kvalificeret arbejdskraft. I den indsats er det vigtigt for Carl Holst, at der ikke kun tænkes regionalt og nationalt, men også globalt, når det handler om at skabe job og vækst inden for fx områderne energi og velfærdsteknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formandsposten betyder samtidig, at Carl Holst indstilles som medlem af Danmarks Vækstråd, som bl.a. rådgiver erhvervs- og vækstministeren om den nationale erhvervs- og vækstpolitik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...