Christiansborg: Fire ministerier får ny politisk chef

Christiansborg. Pressefoto
Christiansborg. Pressefoto
12. december 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Statsminister Helle Thorning-Schmidt har i en pressemeddelelse bekræftet sin regeringsrokade, der blandt andet betyder, at skatteminister Holger K. Nielsen udnævnes til udenrigsminister.

Derudover bliver nuværende minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Karen Hækkerup, udnævnt til ny justitsminister. Medlem af Folketinget Jonas Dahl bliver skatteminister efter Holger K. Nielsen, mens ny minister for fødevarer, landbrug og fiskeri bliver medlem af Europa-Parlamentet, Dan Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Frederiksen og Holger K. Nielsen indtræder som medlemmer af regeringens koordinationsudvalg, mens Morten Bødskov og Pia Olsen Dyhr samtidig udtræder. Henrik Sass Larsen og Pia Olsen Dyhr indtræder som medlemmer af regeringens økonomiudvalg, idet Mette Frederiksen og Holger K. Nielsen samtidig udtræder.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...